Riool ontstoppen Arnhem

Het riool ontstoppen is nodig als je toilet, bad of douche geen water meer afvoert. Komt de verstopping maar bij één sanitaire voorziening voor, dan is er sprake van een plaatselijke verstopping. Zijn er meerdere voorzieningen tegelijk verstopt, dan kan er meer aan de hand zijn. Onze rioolspecialisten ontstoppen dagelijks afvoeren in keukens en badkamers, dus voor een professionele ontstopping ben je bij ons aan het juiste adres!

Riool verstopt Arnhem: wat blokkeert je leidingen?

Doorgespoelde resten, maar ook voorwerpen, kunnen voor de meest vervelende verstoppingen zorgen. In je toilet is bijvoorbeeld een stuk speelgoed of een hondenbot gevallen. Mogelijk loopt het water in je gootsteen niet meer door, omdat er vetresten in de afvoer zijn blijven plakken. Misschien zit er wel veel kalk in het water, met kalkaanslag in de leidingen als gevolg. Werkt ontstoppen met de plopper niet? Misschien heb je ook al een paar emmers soda en heet water in de afvoer gegoten om het riool te kunnen ontstoppen. Helaas kunnen verstoppingen erg hardnekkig zijn. Vaak kom je daar pas achter als je al van alles hebt geprobeerd, tot aan oma’s huis-tuin-en-keukentips aan toe. Gebruik in ieder geval nooit chemische middelen om je riool te ontstoppen, want die kunnen je leidingen ernstig beschadigen.

Rioolontstopping Arnhem: hoe kunnen wij helpen?

Onze enthousiaste rioolspecialisten kunnen je riool ontstoppen op verschillende manieren. Is er een voorwerp in je toilet beland? Dan kan de rioolexpert deze handmatig verwijderen. Mogelijk moet je toilet dan wel eerst gedemonteerd worden, maar maak je geen zorgen: na de ingreep wordt alles weer netjes gemonteerd. De rioolspecialist zal er eveneens voor zorgen dat de werkplek schoon wordt achtergelaten. Als de rioolspecialist een verstopping door resten moet behandelen, dan kan hij een frees of een hogedrukslang gebruiken. Met de frees kan het vuil uit de riolering worden gefreesd zonder de leidingen te beschadigen. Gebruikt de rioolspecialist een hogedrukslang, dan wordt het vuil zo uit de leidingen gespoten. Ook dit is mogelijk zonder de leidingen te bekrassen, te scheuren of te breken.

Kosten riool ontstoppen Arnhem: hoeveel betaal je?

Omdat de oorzaak van een verstopping per geval kan verschillen, kunnen wij geen vaste prijzen vermelden. Heb je regelmatig last van een verstopt riool in je woning of bedrijf? Dan moet de oorzaak misschien wel dieper in de grond gezocht worden. Je riool kan zijn verouderd of verzakt, waardoor de leidingen zijn verschoven. Mogelijk groeien er boomwortels in één of meerdere rioolbuizen. Onze rioolspecialisten kunnen dit letterlijk tot op de bodem voor je uitzoeken, maar dan komen er wel meer kosten bij kijken.

Riolering ontstoppen Arnhem? Binnen één dag een oplossing!

Niets is zo vervelend als een toilet of douche die niet werkt. Het komt ook altijd ongelegen: je bent al te laat voor je werk of je geeft een feestje. Het zelf ontstoppen van het riool kan je bovendien veel tijd kosten, zeker als de verstopping ernstiger is gedacht. Woon of werk je in Arnhem en heb je hulp nodig bij het ontstoppen van je riool? Je kunt op ieder moment van de dag bellen, ook in het weekend. Spoedgeval? Ook dan staat er al een rioolspecialist in de startblokken. Binnen een dag, of zelfs binnen enkele uren, kan jouw riool al ontstopt zijn!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a