Rioolreiniging Arnhem

Onze rioolspecialisten komen overal in Nederland, dus ook in Arnhem! Sta je weleens stil bij de werking van je riool? Eigenlijk besef je pas wat een luxe het is om gebruik te kunnen maken van sanitaire voorzieningen als deze op een dag niet meer werken. Je toilet spoelt niet meer door, je douchebak loopt over of het afwaswater in je gootsteen blijft staan. Komt dit regelmatig voor in je woning of bedrijf? Mogelijk is je riolering dan toe aan een grondige reiniging.

Riool reinigen in Arnhem: waarom is dat nodig?

Hoe schoner je riolering, hoe minder kans op stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Met ‘schoon’ bedoelen we dat er geen grote resten in de leidingen zitten die de afvoer van andere resten remmen. Onze rioolexperts kunnen met frezen en hogedrukreinigers alle leidingen in je riool reinigen. Bij grotere projecten kunnen er ook spoelwagens of zuigwagens worden ingezet. Voor veel bedrijven is dit een welkome service!.

Rioolreiniging in Arnhem: ook bij olie en vet

Sommige horecabedrijven en bedrijven in de voedselindustrie maken tijdens de productie gebruik van olie- en vetafscheiders. Olie en vet mogen niet in het riool terechtkomen, omdat de leidingen daar heel erg verstopt van kunnen raken. Bovendien zijn deze stoffen ook zeer milieuvervuilend. Afscheiders moeten daarom regelmatig geleegd en gereinigd worden. Doe je dit zelf? Dan kost je dit veel waardevolle productietijd! Gelukkig is een telefoontje zo gepleegd: onze rioolspecialisten rijden zo naar je toe om de klus te klaren.

Kun je zelf je riool reinigen in Arnhem?

Het reinigen van de riolering in Arnhem is specialistisch werk. Toch kun je zelf ook al een belangrijke bijdrage leveren door je riool zo goed mogelijk te blijven onderhouden. Hoe? Hier alvast wat vrijblijvend advies van onze rioolspecialisten!


1. Giet nooit olie of vet in je afvoeren. Deze stoffen harden uit in je leidingen en laten dan niets meer door. Dit gaat sneller dan je denkt!
2. Spoel je afvoeren een keer per maand goed door met soda en heet water. Soda helpt goed tegen vetresten.
3. Gebruik nooit chemische ontstoppers. De chemicaliën tasten je leidingen aan en zijn erg slecht voor je milieu. Gebruik je ze toch, dan moet je de rioolexpert hiervan op de hoogte stellen. Hij kan zich dan tegen het middel beschermen als hij je riolering moet gaan reinigen.

Riool reinigen: kosten voor Arnhem

De kosten voor het reinigen van een riool in Arnhem kunnen per situatie verschillen. Je weet immers nooit wat je in het riool aantreft. Een verstopping door een vetklomp kan bijvoorbeeld uren in beslag nemen. Schonere leidingen zijn vaak sneller behandeld. De rioolspecialist kan je al een indicatie geven van de kosten als je belt voor een afspraak. Hij vertelt je direct wanneer hij tijd heeft om het riool te reinigen.

Professionele rioolreiniging? Arnhem belt!

Staat je woning of bedrijf in Arnhem, dan kun je altijd op de hulp van onze rioolspecialisten rekenen. Je hoeft ons alleen maar te bellen voor een rioolreiniging. Door je riolering in Arnhem te laten reinigen, kunnen al veel rioolproblemen voorkomen worden! Wil je nog meer zekerheid? Dan kun je onze rioolexpert ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Hij komt dan van tijd tot tijd langs om je riolering te reinigen. Eventuele rioolproblemen lost hij dan ook meteen op. Meer weten? Bel ons en vraag onze riooldeskundige naar de mogelijkheden!

 

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a