Afwasmachine verstopt Arnhem

Niet zelf hoeven afwassen is een luxe, zeker na een uitgebreid diner met familie of vrienden. Sommige mensen plaatsen ook andere spullen in de afwasmachine, zoals speelgoed of glazen decoraties. Handig is het zeker, totdat de afwasmachine verstopt raakt. U moet dan de volgende zaken even controleren:

 1. Zit er vuil in het filter?
 2. Zitten er scherven in de afvoerpomp?
 3. Is de afvoerslang geknikt?
Is de afvoerslang geknikt en kunt u er goed bij, dan moet u deze rechtmaken. Staat er een waterpoel in de afwasmachine, dan zult u de machine moeten leegscheppen voordat u bij het filter of de afvoerpomp kunt. Vervolgens kunt u deze onderdelen schoonmaken en de werking van uw afwasmachine even testen door een nieuw programma te starten.

Toch nog een verstopte afwasmachine?

Als u eigen ingrepen niet geholpen hebben, dan zijn er nog drie dingen mogelijk.

 1. Er is sprake van een technisch defect. Uw merkspecialist kan dit het beste oplossen.
 2. De meeste afwasmachines zijn gekoppeld aan de afvoer van de gootsteen. Controleer dus ook even of de gootsteenafvoer nog water doorlaat. Is dit niet het geval, dan kan de afvoerslang van uw afwasmachine zijn geblokkeerd. Ook dit probleem moet u aan een merkspecialist voorleggen.
 3. De afvoer van de gootsteen is geblokkeerd. Onze rioolvakman staat dan voor u klaar!

Afwasmachine verstopt: zó werkt uw vakman

Onze specialist kan de blokkade in uw gootsteen verwijderen met behulp van een frees, een hogedrukreiniger of een ontstoppingsveer. De keuze van het gereedschap hangt wel af van de aard van de verstopping. Hoe hardnekkiger deze is, hoe geavanceerder het gereedschap moet zijn. Bent u bang dat het te lang gaat duren? Wees gerust. De meeste verstoppingen bij afwasmachines en gootstenen worden binnen een uur opgelost.

Kosten verstopte afwasmachine oplossen

We weten nog niet hoe hardnekkig uw verstopping is. Het is daarom lastig om u nu al van een vaste prijs te voorzien. We hopen in ieder geval voor u dat u niet uw frituurpan in de gootsteen heeft geleegd. Toch wel? Ook dan blijven wij niet op kantoor zitten. Uw woon- of werkcomfort is immers onze missie! Is onze specialist eenmaal ter plekke, dan kan de prijs worden bepaald aan de hand van de volgende vragen.

 • Wat veroorzaakt de verstopping?
 • Hoe diep zit de verstopping?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping?
 • Moet er alsnog een uitgebreide inspectie worden uitgevoerd?
 • Met welk gereedschap lossen we de blokkade het beste op?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om het probleem op te lossen?

Afwasmachine verstopt? Wij komen ook op feestdagen.

Telefoon al in de hand? Toets dan het nummer van onze Arnhemse rioolvakman in! Hij is altijd en overal te bereiken, ook in het weekend en op feestdagen. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Onze expert staat u altijd persoonlijk te woord. Een verstopte afwasmachine, zegt u? Wij komen eraan!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a