Riool verstopt Arnhem

Een riolering verstopping in Arnhem lossen wij graag voor u op!

Riool verstopt in Arnhem in uw woning of bedrijf? Misschien heeft u al het een en ander geprobeerd om dit ongemak op te lossen, bijvoorbeeld met een plopper of met wat soda. Helaas zijn veel verstoppingen niet met huis-tuin-en-keukenmiddelen te verhelpen. De volgende keer zult u dan ook denken: “Had ik maar meteen de rioolvakman in Arnhem gebeld!”

Hoe raakt het riool verstopt?

De meeste verstoppingen in het riool worden veroorzaakt omdat mensen zelf iets hebben doorgespoeld wat niet in de riolering hoort. Ergens is dat ook goed nieuws, want dit soort verstoppingen kunnen vrij snel opgelost worden door onze rioolvakman. Misschien is uw riool verstopt door:

 • vet
 • zeep en haren
 • tampons en maandverband
 • vochtige doekjes
 • teveel toiletpapier

Riolering verstopt door een onzichtbaar probleem?

Niet alle verstoppingen hoeven door uw toedoen te ontstaan. Dieper in uw riolering kan er een probleem zijn opgetreden waardoor alle resten worden tegengehouden. Ongeacht wat voor resten u heeft doorgespoeld. Denk hierbij aan rioolproblemen zoals:

 • veroudering van de leidingen
 • verzakking van leidingen (door druk van buitenaf of omdat de grond inkrimpt)
 • gescheurde of gebroken leidingen (bijv. door recente rioolwerkzaamheden)
 • leidingen die niet goed op afschot liggen
Onze specialisten kunnen al deze - voor het blote oog onzichtbare - rioolproblemen opsporen met een rioolcamera. Deze wordt via een toilet in de riolering geleid. Vervolgens volgt de specialist de camera via een scherm. Het duurt nooit lang voor de oorzaak wordt gevonden!

Professionele oplossingen voor een verstopt riool

Als de specialist een oplossing zoekt voor uw probleem, dan kijkt hij goed naar de locatie, de oorzaak en de ernst van de verstopping. Is de blokkade relatief oppervlakkig gelegen, dan kan deze vaak al binnen een uur worden verwijderd met mechanisch gereedschap. Soms is het alleen een kwestie van het riool goed reinigen.

Zit de verstopping in het buitengedeelte van uw rioolstelsel, dan is deze wel wat lastiger te behandelen. Hak- en breekwerk is dan niet uitgesloten om de blokkade te kunnen bereiken. Hetzelfde geldt voor bovenstaande rioolproblemen: onze specialisten moeten soms buizen repareren of renoveren. In extreme gevallen moet het rioolstelsel zelfs opnieuw worden aangelegd, bijvoorbeeld als het sterk verouderd is.

Is uw riolering verstopt? Dit zijn de kosten voor Arnhem.

Wat zijn de kosten voor het oplossen van de verstopping en eventuele reparaties? Dit kunnen wij niet zomaar voorspellen. We weten immers nog niet wat de verstopping in uw woning of bedrijf veroorzaakt. Zeker is wel dat wij altijd eerlijke prijzen rekenen voor ons werk!

 • Alle kosten worden helder omschreven.
 • Wij voeren geen onnodige werkzaamheden uit.
 • Aanvullende werkzaamheden worden altijd eerst met u besproken.

Riool verstopt in Arnhem? We lossen dit op en doen zelfs meer.

U woont of werkt in Arnhem en u heeft zo snel mogelijk een rioolvakman nodig. Dan bent u hier aan het juiste adres! U belt ons nummer en een afspraak is zo geregeld. Wij beloven u dat onze expert u binnen 24 uur komt helpen. Bent u na de werkzaamheden tevreden over zijn service? Geef ons nummer dan zeker door!

Riool verstopt in Arnhem?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a