Douche verstopt Arnhem

Een verkwikkende douche in de morgen. Een ontspannende douche in de avond. Dat wordt lastig als uw douche verstopt is. Woont u in Arnhem of omstreken? Dan kunt u op de hulp van onze enthousiaste rioolspecialisten rekenen! Wij ontzorgen u door de blokkade uit de doucheput zo snel mogelijk te verwijderen.

Hoe merkt u dat de doucheput verstopt is?

U hoort een gorgelend geluid uit het putje komen. Mogelijk hoort u dit al voor u gaat douchen. Tijdens of na het douchen loopt uw douchebak langzaam vol water. Als u geen douchebak heeft, loopt al het water over de vloer van uw badkamer. Pas op dat u niet uitglijdt en zich bezeert!

Wij helpen u als uw douche afvoer verstopt is.

Onze specialisten kunnen het vuil uit uw doucheputje met verschillende gereedschappen verwijderen. Bijvoorbeeld met:

 • Een frees
 • Een hogedrukreiniger
 • Een ontstoppingsveer
Onze experts gebruiken alleen gereedschap van hoge kwaliteit. Daarnaast weten zij precies hoe zij de middelen moeten gebruiken zonder schade aan uw douche of leidingen te veroorzaken. Voorwaarde is wel dat de blokkade niet al te diep is, anders zal er een uitgebreide inspectie moeten worden uitgevoerd.

Hoe voorkomt u een verstopt doucheputje?

Een verstopte douche afvoer is meestal te wijten aan opgehoopt vuil. Tijdens het douchen verdwijnen er namelijk nogal wat resten door de afvoer. Met deze tips draagt u bij aan het onderhoud van uw doucheputje:

 1. Verwijder de haren na iedere douchebeurt.
 2. Los zeepresten goed op. Spoel uw douche goed na met warm water.
 3. Reinig uw doucheputje maandelijks met soda en heet water.

Doucheputje verstopt? Dit zijn de kosten voor een behandeling.

Uw doucheputje kan om verschillende redenen verstopt zijn geraakt. Blokkades die niet al te diep liggen, kunnen al binnen een uur worden opgelost. Gaat het om iets ernstigers, zoals een verstopping door leidingbreuk of wortelgroei, dan moet de specialist meer tijd en middelen inzetten. Dit kost u uiteraard meer geld.

Waardoor is uw douche verstopt geraakt?

 • haren
 • zeepresten
 • conditioner
 • lichaamsvuil
 • stof
 • schoonmaakproducten
Onze experts lossen dagelijks verstopte douche afvoeren op in Arnhem. Soms komen zij ook voorwerpen in het doucheputje tegen. Wilt u zelf de blokkade uit de douche verwijderen? Pas dan op dat u de verstopping niet dieper in het riool duwt als u met een plopper of met een ontstoppingsveer aan de slag gaat!

Verstopping douche verhelpen? Uw vakman is er klaar voor.

Als de douche verstopt is en u geen bad heeft, dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk een oplossing. Bel ons daarom nu voor een afspraak. Onze riooldeskundige kan u al binnen een dag helpen, ook in het weekend en op feestdagen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a