Bad verstopt Arnhem

Dat uw bad verstopt raakt is al heel vervelend, maar het gebeurt ook nog op een dag waarop u het heel druk heeft of waarin alles tegen lijkt te zitten. Hopelijk kunnen onze Arnhemse specialisten uw dag weer goedmaken! Als u ons nu belt, kunnen zij al binnen een uur voor uw deur staan.

Badafvoer verstopt? Zó werken wij.

 1. De expert onderzoekt wat uw bad verstopt.
 2. Is de verstopping goed bereikbaar? Dan kan deze meteen worden verwijderd.
 3. De expert gebruikt een frees, veer of hogedrukspuit.
 4. Is de verstopping niet goed bereikbaar? Dan kan het om een ernstiger rioolprobleem gaan, zoals leidingbreuken, wortelgroei of verzakking van het rioolstelsel.
 5. De expert stelt een inspectie voor. Hier betaalt u extra kosten voor.
 6. U gaat akkoord met de inspectie.
 7. De expert onderzoekt uw riool met een rioolcamera.
 8. Is het probleem gevonden? Dan stelt hij een plan van aanpak voor u op. Hierin staat wat er moet gebeuren om het probleem op te lossen en welke kosten daaraan verbonden zijn.
 9. Na uw akkoord voert de expert het plan uit.

Wat heeft uw bad verstopt?

U neemt misschien regelmatig een bad. Uw partner en kinderen maken er ook graag gebruik van. Heeft u logés? Dan willen zij wellicht ook een heerlijk warm bad nemen. Gaandeweg belanden er steeds meer resten in uw badafvoer, zoals:

 • zeepresten
 • shampoo
 • conditioner
 • badolie
 • scrubs
 • haren
Vooral haren en zeepresten zorgen voor de meest vervelende verstoppingen. De haren klitten snel aan elkaar en hechten zich makkelijk aan zeep. Een plakkerige haarbal staat ieders badkamerplezier dan al snel in de weg. U beheert een hotel of een zorginstelling? Dan kunt u uw gasten of cliënten zeker niet onverzorgd laten. Onze specialisten staan niet voor niets elke dag tot uw beschikking. Ook bij spoed, op feestdagen en in het weekend.

Afvoer bad verstopt: wat zijn de kosten?

Als de blokkade in uw bad met standaard gereedschap te bereiken is, dan kan uw probleem al binnen een uur opgelost worden. Duurt het wat langer, omdat de verstopping bijvoorbeeld erg hardnekkig is, dan betaalt u daar wat meer voor.

Vermoedt onze specialist iets ernstigers dan een ‘gewone’ verstopping, dan zal dit uitgebreid onderzocht moeten worden. Hier betaalt u extra voor. Dan moet de definitieve oplossing nog volgen: voor ernstige situaties als wortelgroei of verzakking zijn de oplossingen vaak vrij complex, dus niet goedkoop. Ook dan kunnen de prijzen sterk variëren.

Verstopte afvoer bad verhelpen? Bel ons direct.

Een goed werkend bad draagt bij aan uw logeer- of wooncomfort. Onze specialisten begrijpen dit maar al te goed, want ook zij zijn niet vies van een warm bad. U snapt wel waarom. Laat hen vandaag nog uw verstopte badafvoer verhelpen! Bel ons nummer voor een afspraak en ervaar de kwaliteit van onze service.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a