Keuken verstopt Arnhem

U hoort al dagen een borrelend geluid uit de keuken komen. Vaak is dit een teken van een beginnende verstopping. Uiteindelijk raakt uw keuken verstopt en moet u met een plopper of met soda aan de slag. Na een poosje komt u erachter dat de blokkade te hardnekkig is. U slaapt er zelfs slecht van, want wassen en koken zijn nu grote uitdagingen. Ons advies? Blijf niet tobben, maar bel ons nu.

Verstopte keuken zelf oplossen met chemicaliën?

Misschien wilt u het nog één keer proberen met chemische ontstoppingsmiddelen. Dit raden wij u met klem af. Ze kosten u kapitalen en u schiet er niets mee op. Sterker nog: uw leidingen kunnen de bijtende chemicaliën niet aan. Het gevolg? Versnelde slijtage, ingebrande gaten of smeltende buizen: een ramp voor uw riolering en al het sanitair.

Uw keuken verstopt? Wij bieden betere oplossingen.

Onze specialisten verwijderen blokkades in uw gootsteen op een veilige en verantwoorde manier. Hier kunnen verschillende gereedschappen worden gebruikt.

1. Frees
Met een frees verwijderen wij het vuil en schuren wij de leidingen schoon. Onze frezen worden zo afgesteld dat ze uw leidingen niet kunnen beschadigen.

2. Hogedrukapparaat
Sommige verstoppingen, zeker als die in lange buizen voorkomen, kunnen met een hogedrukapparaat worden doorgespoten.

3. Ontstoppingsveer
Verkeerd gebruik van de veer kan beschadigingen in de hand werken. Gelukkig weten al onze rioolvakmannen hoe ze dit gereedschap op een verantwoorde manier moeten gebruiken.

Oorzaak verstopte keuken

Groenten snijden, sla wassen, pasta koken en afgieten. In uw keuken bereidt u de lekkerste maaltijden, maar niet zonder gevolgen. Op de lange termijn kunnen er verstoppingen in uw gootsteen ontstaan door:

 • Olie- en vetresten
 • Stukjes voedsel
 • Zeepresten
 • Schoonmaakmiddelen
 • Haren
Is het vreemd dat uw keuken verstopt raakt? Uiteraard niet. Elk huishouden of bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met een verstopping. De vraag is eigenlijk hoe u de kans op een verstopping zoveel mogelijk kunt beperken. Met deze drie tips komt u al een eind.

 1. Gebruik een zeefje om de resten op te vangen
 2. Gooi geen kruimels in de afvoer
 3. Giet geen vloeibaar vet in uw afvoer!

Kosten verstopte keuken verhelpen

Elke keuken verstopping kan weer een andere oorzaak hebben. Daarom kunnen wij geen vaste prijzen vermelden. Het is eerder zo dat onze specialist de kosten moet bepalen aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor is uw keuken verstopt geraakt?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Zit de blokkade zo diep dat inspectie nodig is?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade opgelost worden?
 • Hoeveel uren zal de opdracht in beslag nemen?

Verstopping keuken oplossen? Het kan vandaag al.

Onze Arnhemse specialisten staan al klaar om uw verstopte keuken te behandelen. Bel ons daarom nu voor een afspraak, want er is een zeer grote kans dat u vandaag al geholpen kunt worden. Ben u tevreden na de behandeling? Dan mag u ons nummer zeker doorgeven!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a