Regenpijp verstopt Arnhem

Als uw regenpijp verstopt raakt, dan kan het water op uw dak niet meer worden afgevoerd. Dit kan heel nare gevolgen hebben: de dakgoot kan doorbuigen of zelfs instorten. Het water raakt uw buitenmuren en trekt in uw Arnhemse woning of bedrijf. Voorkom dit drama door onze riooldeskundige vandaag nog te bellen!

Hoe verhelpen wij een verstopte regenpijp?

Onze specialist zal uw regenpijp van bovenaf moeten doorspuiten met een krachtige hogedrukreiniger. Gaat het om een hoog dak, dan is er uiteraard een ladder nodig. Hij brengt dan mogelijk een tweede man mee om toezicht te houden op de veiligheid. Vervolgens kunnen er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd, afhankelijk van het probleem.

1. Uw regenpijp is niet van bovenaf te behandelen.
De expert zal de regenpijp dan moeten losmaken. Op de grond kan hij de pijp nogmaals doorspuiten. Is de blokkade te hardnekkig, dan zal het verstopte stuk uit de pijp moeten worden gezaagd. Onze specialist zal dan een nieuw tussenstuk plaatsen.

2. Uw regenpijp is van bovenaf te behandelen.
De specialist verwijdert handmatig bladeren en ander vuil. Vervolgens spuit hij de regenpijp door met een hogedrukreiniger. Ook zal hij de dakgoot controleren. Als deze ook verstopt is, heeft de behandeling van de regenpijp geen zin. Zijn zowel regenpijp als dakgoot schoon? Dan is de klus geklaard!

3. Regenpijp verstopt onder de grond
De blokkade zit in het ondergrondse deel van de regenpijp. Dit deel moet dan worden uitgegraven. Mogelijk moet specialist de pijp ook openbreken om bij de verstopping te komen. Is de blokkade niet te vinden? Dan gebruikt onze expert een waterdichte camera om de regenpijp te doorzoeken.

Verstopte regenpijp verhelpen: wat zijn de kosten?

Een blokkade in een regenpijp verwijderen kan een lastige klus zijn. Onze specialist kan daarom niet altijd dezelfde prijs rekenen voor een opdracht. Hij moet altijd rekening houden met verschillende aspecten:

  1. Wat is de staat van regenpijp?
  2. Is de verstopping makkelijk te bereiken?
  3. Moet de regenpijp uit elkaar gehaald worden?
  4. Met welke materialen moet de regenpijp gerepareerd worden?
  5. Met welke middelen moet de verstopping verwijderd worden?
  6. Moet er, voor de veiligheid, een tweede man worden ingeschakeld?
  7. Hoeveel uren zal de klus in beslag nemen?
U overlegt de prijs met onze specialist. Is hij nog niet ter plekke, dan is het verstandig dat u het probleem zo goed mogelijk omschrijft. Onze expert kan u dan misschien al voorzien van een prijsindicatie.

Afvoer regenpijp verstopt? Toets ons nummer in.

U woont of werkt in Arnhem of omstreken en u bent al een poosje op zoek naar een uitstekende rioolvakman. Goed nieuws: uw zoektocht eindigt hier! Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met het oplossen van verstoppingen. Bel ons en we maken direct een afspraak. Snelheid, kwaliteit en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a