Wasbak verstopt Arnhem

Raakt uw wasbak verstopt op het verkeerde moment? U bent niet de eerste die het overkomt! Onze specialisten helpen u dan graag uit de nood. Woningen, bedrijven en zorginstellingen zijn altijd welkom om ons te bellen. Wordt u de volgende tevreden klant? Daar gaan wij voor zorgen!

Afvoer wasbak verstopt? Zó lossen wij het op

Onze experts verwijderen de blokkade uit uw wasbak met uiterste zorg. Dat moet ook wel, want we willen uw wasbak en leidingen niet met ons gereedschap beschadigen. Graag leggen we u dan ook uit op welke manieren wij te werk gaan.

1. Blokkade verwijderen met frees
Onze expert gebruikt speciale koppen op zijn frees om het vuil uit de afvoer van uw wasbak te schuren. De frees is zo afgesteld dat de binnenkant van uw leidingen niet bekrast kan worden.

2. Blokkade verwijderen met hogedrukreiniger
Onze expert gebruikt alleen hogedrukreinigers van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee kan hij het vuil op een snelle en efficiënte manier uit de afvoer verwijderen.

3. Blokkade verwijderen met ontstoppingsveer
Soms kan het vuil ook met een ontstoppingsveer verwijderd worden. De kans op beschadiging is dan wel groter, dus de veer wordt alleen gebruikt als het niet anders kan. Gelukkig weet onze specialist heel goed hoe de veer gebruikt moet worden.

Hoe voorkomt u een verstopte wasbak?

Natuurlijk had u ons liever niet gebeld, maar dat uw wasbak verstopt is, is nu eenmaal een feit. Graag geven we u een paar tips om herhaling te voorkomen.

  1. Laat geen haren in uw wasbak liggen.
  2. Los zeepresten goed op door vaak met warm water te spoelen.
  3. Reinig de afvoer van uw wasbak maandelijks met soda en heet water.

Uw wasbak verstopt? Dit zijn de kosten.

Niet alle verstoppingen kunnen op dezelfde manier worden opgelost. Vooral niet als de blokkade zeer hardnekkig blijft steken. Bovendien is het nog maar de vraag of de verstopping niet wordt veroorzaakt door wortelgroei of verzakking van het riool. Onze specialist moet dan met een ander plan van aanpak komen. Voor een opdracht zijn de volgende vragen dan ook altijd van belang:

  • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Moet er een uitgebreide inspectie worden uitgevoerd?
  • Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden opgelost?
  • Hoeveel tijd zal de behandeling in beslag nemen?
Natuurlijk wilt u wel weten hoeveel het u ongeveer gaat kosten. U kunt ons dan sowieso bellen voor een prijsindicatie. Voor aanvang van de werkzaamheden kunt u de prijs nogmaals met onze specialist bespreken.

Verstopping wasbak verhelpen? Onze lijnen staan altijd open.

Verstopte wasbak? Alleen maar ongemak! Maar hoe vindt u een goede rioolvakman in Arnhem? Door ons te bellen. Onze specialisten staan bekend om hun vriendelijke benadering, snelle service en eerlijke prijzen. U kunt ze elke dag bellen, ook in het weekend en op feestdagen. Is dát geen gemak?

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a