Afvoer ontstoppen Arnhem

Geblokkeerde afvoeren kunnen in woningen of bedrijven voor veel leed zorgen. U zorgt thuis voor een ziek familielid die u niet naar het toilet kunt helpen of kunt wassen, omdat zowel bad als toilet verstopt zijn. Of u bezit een sportschool, waar uw klanten zich niet kunnen douchen omdat het water daar niet meer wordt afgevoerd. Onze riooldeskundigen komen in alle gevallen graag de afvoer ontstoppen.

Zelf uw afvoer ontstoppen? Pas op.

Het zelf ontstoppen van een afvoer is vervelend werk. De meeste mensen maken daar ook niet graag tijd voor vrij, of ze hebben simpelweg geen tijd. Besluit u het toch te doen, dan moet u oppassen dat u geen gereedschap of middelen gebruikt die uw leidingen kunnen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan ontstoppingsveren of aan chemische ontstoppers. Wat u wel kunt doen is:

  • Soda met heet water door de afvoer gieten.
  • Uw sifon checken. Is deze misschien verstopt?
  • Filters in uw (af-)wasmachines verschonen.
  • Een rubberen ontstopper gebruiken. Ploppen maar!

Hoe ontstopt onze specialist uw afvoer?

Onze experts maken gebruik van frezen of hogedrukapparatuur om verstoppingen op te lossen. Het vuil wordt dan uit de leidingen geschuurd of gespoten. Voor andere klussen, bijvoorbeeld bij bedrijven, zetten we spoelwagens of zuigwagens in om leidingen te zuiveren. Soms moeten we eerst een inspectie uitvoeren, bijvoorbeeld als de blokkade op een moeilijke plek zit.

Kosten afvoer ontstopping in Arnhem

Goedkoop of duur? Het hangt van de situatie af. Misschien zit er een voorwerp in uw toilet en kan deze al binnen een uur verwijderd worden. Maar het is ook mogelijk dat er boomwortels in uw leidingen groeien en zo meerdere voorzieningen verstoppen. Om dit op te lossen betaalt u natuurlijk meer dan voor het verwijderen van een voorwerp in uw toilet. Onze rioolvakman let in ieder geval op verschillende punten bij het berekenen van de kosten.

  • Hoe hoog woont u?
  • Waar zit de blokkade?
  • Hoe ernstig is de overlast door de blokkade?
  • Is er een uitgebreide inspectie nodig?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
  • Hoeveel uren zal de opdracht in beslag nemen?

Wilt u nu al enige zekerheid over de prijs, dan kunt u de rioolspecialist eerst even bellen voor een schatting. De daadwerkelijke kosten worden bepaald als hij bij u langskomt. Hij kan dan zelf onderzoeken wat er precies aan de hand is. Vervolgens kan hij direct aan de slag met de afvoer ontstopping, als u dat wenst.

Afvoer ontstoppen in Arnhem? Wij komen ook bij spoed.

Al onze riooldeskundigen houden wel van een uitdaging. Het maakt dus niet uit hoe hardnekkig de blokkade in uw afvoer is. Ligt er hoekig speelgoed in het toilet? Heeft u frituurvet in de afvoer gegoten? Wij lossen het altijd op. Spoedje? Bel ons nu voor een afspraak en we staan binnen een uur voor de deur. Ook in het weekend.

Top 15 afvoeren die wij ontstoppen

Onze lokale specialisten ontstoppen dagelijks veel afvoeren. Dit zijn de meest voorkomende afvoeren:

1. Wc afvoer ontstoppen
2. Keuken afvoer ontstoppen
3. Wastafel afvoer ontstoppen
4. Gootsteen afvoer ontstoppen
5. Bad afvoer ontstoppen
6. Wasmachine afvoer ontstoppen
7. Badkamer afvoer ontstoppen
8. Droger afvoer ontstoppen
9. Douche afvoer ontstoppen
10. Hemelwaterafvoer ontstoppen
11. Regenpijp ontstoppen
12. Toilet afvoer ontstoppen
13. Wasbak afvoer ontstoppen
14. Dakgoot ontstoppen
15. Afwasmachine afvoer ontstoppen

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a