Rioolbeheer Arnhem

Uw riool is erg waardevol. Het voorkomt dat afvalwater en resten ziektes veroorzaken onder de bevolking. Door het water en de resten netjes af te voeren en te zuiveren, sparen we ook het milieu. Voorwaarde is wel dat het riool goed onderhouden blijft. Natuurlijk let u al op wat u door de afvoeren wegspoelt, maar wat als het water op een dag toch niet wegloopt? Gedegen rioolbeheer is het ons antwoord op al uw rioolproblemen.

Rioolbeheer in Arnhem: wat kunnen wij voor u doen?

Lekkages, verstoppingen en rioollucht kunnen voorkomen worden als uw riool in goede staat blijft. Het helpt als u onze specialisten inhuren voor periodiek onderhoud. We leveren dan de volgende diensten:

 • Inspectie
 • Reiniging
 • Lediging
 • Ontstopping
 • Reparaties en/of renovaties
 • Het voorkomen en oplossen van rioollucht
 • Advies in onderhoud en gebruik

Wie mag ons inschakelen voor riool beheer?

Horeca- en productiebedrijven, zorginstellingen en woningcorporaties kunnen onze riooldeskundigen inschakelen voor rioolbeheer. Zeker als u meerdere woningen beheert, is onze dienst een uitkomst. Uw bewoners hoeven u alleen maar in te lichten en wij komen zo snel mogelijk.

Ook huishoudens kunnen van rioolbeheer profiteren. Misschien heeft u op dit moment veel last van stank, lekkages of verstoppingen en is uit onderzoek gebleken dat uw riool vervangen moet worden. Tot het zover is, kunt u bij ons rioolbeheer aanvragen, zodat u tot de vervanging gebruik kunt blijven maken van uw sanitaire voorzieningen.

Welke problemen voorkomt u met rioolbeheer?

Uw leidingen moeten goed onderhouden blijven. Gebeurt dit niet, dan ontstaan er lekkages, rioolstank en verstoppingen. Deze rioolproblemen zorgen op hun beurt voor nog meer ellende.

 • Uw huishouden wordt ernstig verstoord. U kunt niet koken of wassen.
 • Uw gezondheid verslechtert.
 • De productie van uw bedrijf loopt gevaar.
 • Afvalwater en resten kunnen door lekkage het milieu vervuilen.
 • Wordt de bodem vervuild, dan moet u saneringskosten betalen.
 • U krijgt extra boetes voor milieuvervuiling.
 • Uw bedrijf loopt reputatieschade op.

Kunt u zelf rioolbeheer uitvoeren?

Het inspectie, lediging en reparatie van het riool is specialistisch werk. Deze taken kunt u dus beter aan onze riooldeskundigen overlaten. U kunt wel bijdragen aan een goed functionerend riool door niets door te spoelen wat er niet in mag. Zo moet u voorkomen dat tampons, maandverband of schoonmaakdoekjes in uw toilet belanden. Chemische ontstoppers mogen uw leidingen ook nooit bereiken. Deze zouden namelijk kunnen smelten.

Rioleringsplan voor uw Arnhemse woning of bedrijf

Als u ons inschakelt voor periodiek onderhoud van uw riool, stellen wij een rioleringsplan op. We inspecteren dan uw riolering en stellen vast wat er moet gebeuren. Wat moet er het komende jaar of in de komende jaren aan het riool gebeuren? We adviseren u en bieden u eveneens uiteenlopende oplossingen. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw budget: zeker als u een langlopend contract afsluit, wilt u immers waar voor uw geld!

Rioolbeheer in Arnhem inschakelen?

Met riool beheer voorkomt u naast lekkages en verstoppingen ook wortelingroei of zelfs rioolverzakking. Dit soort rioolproblemen worden namelijk meteen opgespoord en getackeld. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend aanbod of voor meer advies. Onze rioolvakman staat u persoonlijk te woord.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a