Olie en vet ledigen Arnhem

In uw Arnhemse bedrijf wordt er veel met olie en vet gewerkt. U bent natuurlijk erg trots op uw producten, maar het is ook belangrijk dat deze twee stoffen niet uw riolering terechtkomen om verschillende redenen:

  • Minerale oliën zijn schadelijk voor het milieu.
  • Plantaardige of dierlijke vetten zijn ook milieuvervuilend en kunnen in gestolde vorm ernstige verstoppingen veroorzaken.

Olieafscheider of vetafscheider ledigen?

Onze riooldeskundigen hebben veel ervaring in het ledigen van olieafscheiders en vetafscheiders. Ze zijn eveneens bekend met alle wettelijke normen en regels voor het onderhoud van deze afscheiders. Zo bent u verplicht om een afscheider minstens eens per maand te ledigen, te reinigen en te controleren op eventuele gebreken. Onze experts kunnen al deze taken voor u uitvoeren.

Olie en vet ledigen in Arnhem: onderhoudscontract

Onze specialist heeft zijn agenda al opengeslagen. Wanneer belt u? U kunt namelijk een onderhoudscontract bij hem afsluiten. Dit zijn de voordelen:

  1. Olieafscheiders en vetafscheiders worden altijd op tijd geledigd.
  2. De resten worden naar een erkend bedrijf gebracht voor correcte verwerking.
  3. Eventuele reparaties worden zo snel mogelijk uitgevoerd.
  4. De afscheiders blijven optimaal werken.
  5. We helpen u voor een vast tarief.

Hoe ledigen wij olie en vet?

Om olie en vet te kunnen ledigen, gebruiken wij zuigwagens. Hiermee ledigen we niet alleen afscheiders, maar ook vetputten. Stankoverlast, verstoppingen en andere storingen worden zo voorkomen. Toch een rioolprobleem? Dan lossen wij de verstopping op en reinigen we de afscheiders en de leidingen. Onze specialisten plaatsen ook nieuwe olieafscheiders of vetafscheiders als dat nodig is. Kortom: bij ons vindt u een compleet dienstenpakket!

Olie en vet ledigen? Dit zijn de kosten voor Arnhem.

Bij een onderhoudscontract rekenen we weliswaar een vast tarief, maar dit bedrag kan per klant verschillen. Dit komt omdat geen enkele productieruimte hetzelfde is; misschien heeft u wel meerdere afscheiders? Mogelijk moeten uw afscheiders niet éénmaal, maar meerdere keren per maand worden geledigd. Op basis van uw wensen spreekt u een vaste prijs af met onze rioolvakman.

U mag onze experts ook benaderen voor een eenmalige lediging. Bijvoorbeeld als onze concurrent het heeft laten afweten. Wij komen de afscheiders dan zo snel mogelijk ledigen voor een eerlijke prijs. Meerdere horecabedrijven, zorginstellingen en bedrijven in de voedselindustrie zijn u al voorgegaan!

Binnenkort olie en vet ledigen? Bel onze experts.

Het ledigen van olie- of vetafscheiders kunt u zelf doen, maar waarom zou u? Het kost u veel tijd en het is geen eenvoudig werk. Bovendien wilt u zich vooral bezighouden met uw productie: ook úw klanten moeten tenslotte bediend worden! Onze specialist heeft de telefoon al bij de hand. Bel hem voor een afspraak of als u meer over onze diensten wilt weten.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a