Riool ontstoppen Arnhem

In een woning of bedrijf zijn sanitaire voorzieningen onmisbaar. Maar als daar zich problemen voordoen, dan zijn deze ook direct merkbaar. Uw toilet spoelt op een dag moeilijk door of er blijft water in uw wasbak staan. Het riool ontstoppen is de enige optie, maar u vraagt zich natuurlijk ook af wat er nu precies aan de hand kan zijn.

 1. U heeft last van een plaatselijke verstopping. Er zit dan een blokkade in de afvoer, maar deze ligt niet heel diep.
 2. De hoofdleiding is geblokkeerd door vuil. Alle afvoeren komen op deze pijp uit. Zit er een vuilophoping in de pijp, dan werken deze afvoeren ook niet meer.
 3. De blokkade zit veel dieper in de riolering. Misschien zit er een breuk in de leiding of groeien er boomwortels in.

Hoe kunnen onze riooldeskundigen in Arnhem helpen?

Een plaatselijke verstopping kan al binnen een uur opgelost worden, tenzij er een groot vetblok in de afvoer zit. Onze specialisten kunnen daar wel een dag werk aan hebben. Is de hoofdleiding verstopt geraakt? Op deze plek het riool ontstoppen kan wel als er verder geen complicaties optreden. Ligt de oorzaak van de verstopping dieper? Dan zal er eerst een inspectie moeten worden uitgevoerd. Onze expert leidt dan een camera in het riool. Hiermee zal hij mogelijke oorzaken kunnen opsporen. Denk aan leidingbreuken en wortelgroei, maar ook aan verzakking van het riool. Het komt namelijk ook voor dat leidingen door verzakking gaan verschuiven, waardoor de resten blijven steken.

Kosten voor het ontstoppen van uw riool

Natuurlijk is het fijn om te weten wat u moet betalen voor het riool ontstoppen. We kunnen alleen geen vaste prijzen op onze website vermelden. Dat heeft te maken met het feit dat elke verstopping anders is.

 • Waar bevindt de blokkade zich precies?
 • Welke gevolgen heeft de blokkade?
 • Hoe hoog woont u?
 • Wat is de staat van uw riool? Is het al verouderd of zelfs verzakt?
 • Wat is de staat van uw sanitair?
 • Met welk gereedschap moet de blokkade verwijderd worden?
 • Moeten er muren of vloeren worden uitgebroken?
 • Hoeveel werkuren zal de klus in beslag nemen?
Belt u de rioolspecialist voor de eerste keer en wilt u meteen een schatting? Dan zult u het probleem zo helder mogelijk moeten omschrijven. Maakt u meteen een afspraak, dan zal onze specialist zelf kunnen zien wat het probleem is. Hij kan u dan veel meer vertellen over de kosten.

Uw riool in Arnhem ontstoppen? De beste rioolspecialisten vindt u hier!

Iedereen die in Arnhem woont of werkt, kan problemen krijgen met het riool. We raden u aan om bij afvoerproblemen niet langer te wachten en ons meteen te bellen. Gooi ook zeker geen chemische ontstoppingsmiddelen in uw afvoeren, want die kunnen de leidingen ernstig beschadigen. Onze specialisten zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a