Rioolinspectie Arnhem

Het begint met een irritante verstopping in uw toilet, douche of gootsteen. U heeft al van alles geprobeerd, zoals een plopper of soda met heet water. U bent zelfs speciaal naar de bouwmarkt gereden voor een ontstoppingsveer of hogedrukreiniger. Na een dag of twee bent u het beu: de verstopping is té hardnekkig. U belt dan onze specialist in Arnhem voor een rioolinspectie.

Riool inspectie Arnhem: hoe werkt het precies?

De expert moet weten wat de verstopping of eventueel lekkage in uw riolering veroorzaakt. Zit er soms iets klem in een leiding? Zit de blokkade dieper in het riool, dan moet hij een uitgebreide riool inspectie uitvoeren. Dit kan op drie manieren:

1. Visuele inspectie van het riool
De specialist neemt persoonlijk een kijkje in het riool. Hij kan de kruipruimte afdalen om de leidingen te inspecteren, maar het is ook mogelijk dat hij dieper ondergronds onderzoek moet doen. Hak- en breekwerk is dan niet uitgesloten om bij de rioolbuizen te komen. Als het even kan, gebruikt onze expert daarom liever een camera of een rookgenerator.

2. Camera inspectie van het riool
Onze expert laat een waterdichte camera in uw toilet zakken. Hiermee kan hij de riolering onderzoeken zonder dat er iets opengebroken hoeft te worden. De expert let op ernstige verstoppingen door bijvoorbeeld leidingbreuken, vetklompen of wortelgroei. Hij komt ook meteen meer te weten over de staat van uw riool.

3. Inspectie met rook
Als de specialist breuken in de leidingen vermoedt, kan hij een rookgenerator gebruiken. Deze wordt aangesloten op een afvoer. Vervolgens blaast de generator een witte rook in de leidingen. Als er een breuk in een leiding zit, dan zal de rook uit de breuk komen. Zo kan de specialist een kapotte leiding eenvoudig traceren.

Kosten rioolinspectie Arnhem

Wat moet een inspectie van een riolering in Arnhem wel niet kosten? Helaas kunnen wij geen vaste prijzen op onze website vermelden, omdat er voor iedere situatie een andere vorm van inspectie kan worden gekozen. Het gebruik van gereedschappen en het aantal werkuren spelen uiteraard ook een rol bij het bepalen van de kosten. Maakt u zich niet ongerust. Onze specialisten vragen altijd een zo eerlijk mogelijke prijs. Bovendien wordt er niets gedaan zonder uw toestemming. De specialist zal de mogelijkheden altijd toelichten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Pas als u akkoord gaat met de prijs, gaat hij de rioolinspectie voor u organiseren.

Riool inspecteren in Arnhem? Wij staan al klaar!

Woont of werkt u in Arnhem en werken de afvoeren slecht? Dan kan inspectie van het riool veel duidelijkheid verschaffen. U mag ons elk moment van de dag bellen voor een afspraak of voor meer informatie. Ook in het weekend en op feestdagen zijn onze riool deskundigen bereikbaar.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a