Rioolvliegjes Arnhem

Een breuk in een leiding, een lekkage of een verstopping kan een rioolvliegjesplaag in de hand werken. Afvalresten blijven in de leidingen steken of lekken naar de grond. In het vrijgekomen vuil leggen de rioolvliegjes hun eitjes. Hoe meer vuil, hoe meer motmuggen zich kunnen ontwikkelen. Vinden ze uiteindelijk ook een open verbinding naar uw woning of bedrijf, dan krijgt u te maken met een hardnekkige plaag!

Motmuggen Arnhem: hoe krijgt onze riooldeskundige ze weg?

Platslaan met een krant of uw spuitbus op de muren leegspuiten? Dit werkt allemaal niet. Onze specialist moet drie zaken regelen om de rioolvliegjes uit uw woning of bedrijven te krijgen.

  1. De lekkage of verstopping moet verholpen worden.
  2. Alle open verbindingen met het riool moeten worden afgesloten.
  3. De rioolvliegjes en de broedplaatsen moeten worden bestreden.
Voor het bestrijden van de vliegjes wordt een ongediertebestrijder ingeschakeld. Onze riooldeskundige kan dit contact tot stand brengen. Soms moet de bestrijder zelfs als eerste langskomen, omdat de rioolspecialist door de vele vliegjes zijn werk niet kan uitvoeren.

Hoe regelt u een afspraak met beide specialisten? U belt eerst de riooldeskundige voor een afspraak. Afhankelijk van de ernst van de situatie kan hij een ongediertebestrijder voor u regelen. Beide specialisten bespreken dan met elkaar hoe de werkzaamheden moeten verlopen. Wie moet het eerst aan de slag?

Kosten rioolvliegjes verhelpen Arnhem

Twee specialisten inschakelen? Wordt het dan niet erg duur? Dit hoeft niet, maar de kosten zijn wel afhankelijk van de ernst van de situatie. Hoe erger de plaag, hoe meer tijd het kost om de rioolvliegjes te verwijderen. Bovendien moeten eventuele andere rioolproblemen, zoals breuken of verstoppingen, ook nog opgelost worden. Met wat geluk is het alleen een kwestie van open verbindingen dichten, maar dit weet u pas als de onze specialist het probleem wat nader heeft onderzocht.

Waarom moeten rioolvliegjes worden bestreden?

  • Ze kunnen ernstige ziektes verspreiden.
  • Ze rusten massaal op de muren.
  • Ze gaan op uw voedsel zitten.
  • Een plaag kan zich erg snel ontwikkelen.
  • Ze trekken ook ander ongedierte aan, zoals spinnen.
  • U woont of werkt niet prettig meer!

Riool vliegjes? Arnhemse woningen en bedrijven mogen altijd bellen!

Last van rioolvliegjes in uw woning of bedrijf? Onze specialisten lossen dagelijks Arnhemse rioolproblemen op! Toets ons telefoonnummer in en u krijgt direct een expert aan de lijn. Omdat onze specialist uit Arnhem komt, kan hij heel snel bij u zijn. Zwaai de onhygiënische rioolvliegjes maar alvast uit!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!

6821 DD Arnhem

Jacob cremerstraat 2a